Hogyan tarthatsz velem?

Várlak egyéni és csoportos sétáimon. Legyen szó egyszeri, vagy több alkalmas sorozatról; akár csapatépítő élményről vagy ajándékba kapott lehetőségről.

Párkapcsolati erdőfürdő

Esküvő? Eljegyzés? Születésnap? Vagy épp Te lepnéd meg életed párját egy programmal? Egy "más" program, ami csak adhat. Shinrin-yoku séta az Anyatermészettel, önmagaddal és a pároddal kapcsolódva, ami új minőséget és szemléletet hozhat a mindennapokba. Rugalmas időpont és helyszín, Rátok hangolt erdőfürdő. Az ajándékutalvány menüpontban megtalálod. (Érdemes vásárlás előtt felvenni Velem a kapcsolatot a részletek egyeztetése miatt!)

Csoportos erdőfürdő

Nyitott vagy zárt csoport? Mindkettő lehetséges. Nyitott alkalmaimat a természet ritmusával összhangban frissülő, Esemény menüpont alatt találod. Viszont ha baráti vagy munkahelyi közösségként már legalább 5 fő részt venne a sétán, akkor találunk egy időpontot, ahol zárt közösségetek számára biztosítom az alkalmat. Kérlek, írj üzenetet, és megbeszéljük! Ha pedig meglepnél valakit vagy magadnak szeretnél egy erdőfürdő ajándékot, az Ajándékutalvány menüpontra is érdemes kattintanod!

Csapatépítő erdőfürdő

Ha a tipizált tréningek világától most egy kicsit másfelé kalandoznátok a közösségépítés, és stresszcsökkentés érdekében, akkor ez Nektek szól! Különlegessége a megszokotton túli élmény. A munkatársak önmagukhoz érkezésükkel, kifelé is nyitottabbá válhatnak, az embert, és nem a munkakört láthatják meg egymásban. Egyedi tréning, időtartamra, létszámra, helyre és egyéb energiákra is tekintettel vagyok, Rátok szabom. (Kérlek, írj nekem üzenetet!)

Gyerekek a természetben

Óvodáskortól kamaszkorig tervezett 1-2 órás élményalkalmaim. Játszunk a természet ajándékaival, ismerkedünk az erdő lakóival, korosztálynak megfelelő tartalommal és módszerrel. Az ökológiai nevelés épp annyira része a foglalkozásnak, mint az erdőhöz való kapcsolódás és a természeti kincsek megőrzésére való egyéni cselekvés mélyítése. Kérlek, írj nekem üzenetet!

Erdei coaching

A kamasz és fiatal felnőttek fejlődésének támogatása szívügyem lett, és ennek megfelelően fejlesztem magam. Erről bővebben a Rólam menüpontban olvashatsz. A segítő alkalmakat - a legtöbb esetben - a természetben sétálva töltjük, támogatásul hívva a fák által kibocsátott fitoncidok idegrendszerre ható jótékony hatását is. Írj kérlek üzenetet, ha úgy érzed, önfejlesztésed következő állomását Velem tennéd meg!

Erdei elvonulások

Rendszeresen jársz elvonulásra? Vagy vonz, de még eddig nem lépted meg? Ha velünk, egy válogatott közösséggel tartasz, akkor részed lehet néhány nap erdő-, és hangfürdőben, ismerkedhetsz másokkal és önmagaddal. Teret kap az önfejlesztés, a tánc, a zene, a csend, a hang, mikor mi. Aktuális elvonulásról az események menüpontnál vagy a kapcsolat gombra kattintva érdeklődhetsz. Ha értesülni szeretnél róla, akkor iratkozz fel a hírlevélre!

„A világ olyan, amilyen, soha nem volt tökéletes (…). De hogy részt veszünk-e a létrontásban vagy nem, az már teljesen tőlünk függ.”

Hamvas Béla