Kalocsai Adrienn a fák bölcsességének mély tisztelője, az avar illatának szerelmese, az erdő ajándékának csodálója vagyok.

A múlt megélésével, és megértésével a jelenben érkezve sok erőforrásra és a számomra kijelölt útra bukkantam. Ezen az úton találtam vissza az Erdő tanító és gyógyító szelleméhez, egy ősi működésre leltem, amely mindannyiunk sajátja, csak rétegek lepték el. Ha hozzám érkezel erdőfürdő, vagy tematikus erdőterápiás alkalomra, ehhez az ősi működéshez vezetlek vissza.

Támogatlak abban, hogy az élmény során önmagaddal mélyebben, tisztábban kapcsolódhass, Anyatermészettel való energiaáramlásod megnyíljon.

Validált vezetőként megtalálsz az American Nature and Forest Therapy adatbázisában is, képzésemet az írországi Nádúr Centre for Integrative Forest Therapy okleveles erdőfürdő-vezetőjeként végeztem.

Az elmúlt 20 év iskolapad koptatásai, és önfejlesztésem a trauma megelőzés, feldolgozás hivatása felé csatornázott be.  Létrehoztam a Csendtörő Alapítvány a Szolidárisabb Társadalomért 2020-ban, mely a társadalmi jelenségekkel kapcsolatos tudásátadást, érzékenyítést és adott esetben a gyermekkori trauma prevenciót tűzte zászlajára.

Erdőterápiás és egyéni holisztikus coaching folyamatok teszik ki hivatásom javát.

Tréningeket, workshopokat, előadásokat tartok, egyéni coaching folyamatokat támogatok és női kört vezetek.

Erdővel és lélekkel kapcsolatban követhetsz az https://www.instagram.com/csendesules.hu/ oldalon is.

„Csend
Gyertyán és bükk. Alattok őz járt: az érre ment.
Egy titkos fejsze csattog
az erdőn, messze bent.

Megálltam és figyeltem:
megállt és megpihent.
Csupa csend volt a lelkem,
s az erdő csupa csend.”

/Áprily Lajos/