Céges csapatépítők

Előadásokat, erdőfürdő élményprogramot és tréninget ajánlok. 

Lelkiegészség a munkavállalóknak

TUDÁS ÉS TUDATOSSÁG - HARMONIKUS LÉLEK, HARMONIKUS MUNKAKÖZÖSSÉG Társadalmi érzékenyítő projekteket generálok és vezetek a Csendtörő Alapítványi munkám során. Előadásaim témája széleskörűen azokra a témákra fókuszál, amelyek a mai ember lelki egészségét roncsolják, befolyásolják. A lélek elakadásai kihatnak a környezetre, pl. a munkahelyre, és hathat a munkavállaló szociális és kognitív teljesítményére, a munkaközösség kommunikációs képességére ill. eredményességére is. Előadásokat tartok a digitális tudatosság (kiber ÉN, online etika, modernkori manipulatív jelenségek, áldozattá válás stb.) és mentális hatások (gyerek és felnőtt) témájában. A bántalmazás jelenségének és megoldó eszköztárának témája (online, offline bullying) is előkerül az előadásaim témái között. Továbbá az anyatermészettel való modernkori kapcsolódás lélekharmonizáló módszerének témájában: a shinrin-yoku, amely csökkenti a stresszt és építi a közösséget.

Erdőfürdő nagyobb csoportoknak

Nemzetközileg elismert, népszerű egészségmegőrző és helyreállító módszer a Japánból származó vezetett erdőfürdő élményséta. Képzett erdőfürdő vezetőként, trénerként és coachként egy izgalmas, innovatív csapatépítő módszert ajánlok vállalatoknak.Erdőfürdő élményséta 2-3 órás vezetett alkalom, jelenbe érkeztető és természetre fókuszáló gyakorlatokkal segítelek Titeket, erdőfürdőzőket. Az elmétek kattogása csendesül, megérkeztek a nyugalom állapotába, ráleltek a természet adta békére, miközben a közösség (munkatársak) új oldalát is megismerhetitek.

Stressz kezelése és kommunikáció fejleszése

Az erdőfürdőzést követheti a természetre fókuszáló jóllétet támogató, közösséget építő workshop és tréning. Ennek során a mindennapokba átemelhető ill. hasznosítható eszközöket nyújtok Nektek, hogy a feszültség kezelhetőbbé váljon, a közösségi kommunikáció fejlődjön, a természettel való kapcsolat mélyüljön, környezetvédelem ill. természettisztelet szemlélete formálódjon.

A csapatépítő nap moduláris, igényeitekre szabható. 

30 perces ingyenes konzultáció keretében megtaláljuk a számotokra legoptimálisabb megoldást. 

Kérd e-mailben a részletesebb kiajánlót, vagy keress meg bátran az ingyenes konzultáció miatt.

Velük már együtt dolgoztam:

és még sok más iskolával, önkormányzattal és közintézménnyel..