Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tolkien ihlette erdőfürdő© – Bennünk élő Középfölde

2023.április.1. @ 09:00 - 12:00

15Ft

Nem áprilisi tréfa, valóban várlak ezen a napon egy tematikus erdőfürdőmre, amely J.R.R Tolkien, többek között a Gyűrűk ura szerzőjének varázslatos világa ihletett.

A shinrin-yoku módszertanába integráltam ezt a különleges világot, melyet úgy építettem fel, hogy rálelhess saját erődre, erőforrásaidra, még ha olykor nehézségekkel is kell szembenézned. A séta során az Erdő csodás ajándékait élénkebben érzékeled majd, kapcsolódsz testtel és lélekkel a Természet egységéhez.

Számos megálló során, részed lehet belső örömben, sikerben, küzdelemben. Legyőzheted saját démonodat Khazad-dúmnál, felmászhatsz a Végzet hegyére, még az is lehet találkozol Radagasttal a barna mágussal, és még sok-sok megállón keresztül kapcsolódhatsz önmagad erejéhez.

Egy olykor belül harcos, mégis békét hozó, élménydús délelőttre hívlak.

Az erdőfürdő alapvetően egy lassú, érzékeket és lelket ébresztő könnyű terepen zajló, vezetett élményalkalom. Javaslom, olvasd el az erdőfürdőről szóló tartalmat a weboldalon, ha még nem jártál nálam erdőfürdőzni. Mindezt azért, hogy kellően képbe kerülj erről a módszerről, amit ezen a napon egy izgalmas integrált módon használok.

Részvétel előzetes jegyvásárlással (18. életévét betöltött, vagy 16 évnél idősebb, szülői engedéllyel rendelkező személy) korlátozott létszámban lehetséges.

Terep: 2 kilométeres könnyű séta, 1-1 ponton (patakon átkelés) lehet nehezebb.

Helyszín: Solymár

Várlak szeretettel,

Kalocsai Adrienn

Ahogy minden programomon, most is 1 fő ingyen vagy részleges térítéssel vehet részt. Ennek részleteiről, indíttatásáról az Események „Szolidaritás jegy” programnál olvashatsz.

 

Részletek

Dátum:
2023.április.1.
Időpont:
09:00 - 12:00
Összeg:
15Ft

Jegy

Az alábbi számok tartalmazzák a kosarában lévő jegyeket erre az eseményre. A "Jegyek beszerzése" gombra kattintva szerkesztheti a meglévő résztvevői információkat, valamint módosíthatja a jegyek mennyiségét.
Jegy are no longer available