Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

(Ön)szeretet ünnepe – Egész napos erdőfürdő és workshop a Pilisben

2022.december.18.

25Ft

Egy teljes nap Rólad, Érted, Veled!

Úgy érzed, elég most a stresszből, a nehézségekből? Nehezebben megy a nemet mondás, sok az elvárás, érzed valami nincs teljes összhangban Benned? Megerősítésre, harmóniára, inspirációra, támogató közegre lenne szükséged? Akkor ez az erdőben, és egy csodálatos zárt térben tartott örömlelő, belső fényt erősítő nap Neked szól.

A nap programja röviden:

Kb. 2 órás erdőfürdő a csodás energiájú Hárs-erdőben, ahol érzékeszerveink élesztésével a jelenbe érkezünk, és már haladunk is a lélek nyugalmi állapota felé. (Bővebben az erdőfürdőről a Mi az erdőfürdő menüpontban olvashatsz.)

Közös ebéd a Pilisi Len Látogatóközpontban, ahol segítek, hogy gyorsan otthonosan érezd magad. Folytatjuk a további töltekezést egy 3 órás workshop formájában. Belső erőforrásokat erősítő páros, és csoportos tréning gyakorlatokkal lelünk rá a benned lévő értékekre.

Az elején az erdő, majd a közösség és az én támogatásommal, lehetőséged nyílik meghallani mit üzen a lelked, áthangolni a belső húrokat, megszeretgetni önmagad, hogy ez a szeretetminőség áramolhasson kifelé.

A programot Kalocsai Adrienn – okl. erdőfürdő-vezető, és ifjúsági coach vezeti, a Csendtörő Alapítvány alapítója.

Helyszín: Pilisszentiván – Pilisi Len Látogatóközpont, Duna-Ipoly Nemzeti Park és Jági tanösvény.

Tömegközlekedéssel és autóval könnyen megközelíthető a település. Bővebb tájékoztatást, részleteket jelentkezés után küldök.

A részvételi jegy megvásárlása után kérlek, egy néhány perces formanyomtatványt tölts ki, hogy kicsit többet megtudjak rólad, és a hangolódást elkezdhessem.

Ár bevezető ár, januártól tartott workshopjaimra nem lesz érvényes.

Időpont: 2022. december 18. 9.30-16 óra. 

Az ár tartalmazza a vezetett erdőfürdő sétaélményt, kávé és tea fogyasztást, és a workshopot.

Ebédet biztosítok (további költség fejében) széles választékban.

Sok szeretettel várlak, Adri

(A program elemei nem különválaszthatóak, amennyiben csak erdőfürdőzni szeretnél, kérlek kövesd az oldalamat a következő séta időpontok miatt.)

Részvételi korhatár: 18+

(Szolidaritás jegy, ahogy minden eseményen, így itt is él: 1 fő számára ingyen biztosítom, aki leírja nekem emailen, miért szeretne részt venni, és miért nincs most lehetősége anyagilag a teljes vagy jelentősebb részének megfizetésére.)

Részletek

Dátum:
2022.december.18.
Összeg:
25Ft

Helyszín

Pilisszentiván

Jegy

Az alábbi számok tartalmazzák a kosarában lévő jegyeket erre az eseményre. A "Jegyek beszerzése" gombra kattintva szerkesztheti a meglévő résztvevői információkat, valamint módosíthatja a jegyek mennyiségét.
Jegy are no longer available