Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

KIKELET erdőfürdő séta (zártkörű)

március 18 @ 09:30 - 12:30

12.000Ft

Egy 3 órás erdőfürdőre hívlak, ahol a természettel és önmagaddal mélyebb kapcsolatot alakíthatsz ki.

Ébredő, élénkülő időszaka ez a természetnek, amely elköszön a téltől, hogy új minőségnek adja át a teret. Ez az időszak a születés időszaka. Ha úgy érzed, új ötletek, célok, döntések, elhatározások születésének energiája jó tenne jelenlegi életedben, a természet iránymutatásaival és általam való tolmácsolásban, most intenzíven meglelheted.

Ezen az erdőfürdő sétán apró, finom változások észlelése, madárhangtól zengő, már új ruháját próbálgató, de finom színekkel játszó erdő vár. Feltöltheted lelked a téli tartalékaidból kifogyott időszak után, teret engedhetsz az új születésének.

Figyelmünket a lentre, fentre, kintre, bentre fordítjuk, hiszen mindenhol várhat ránk minket támogató és szerető üzenet. Mindezt az erdőfürdő világot meghódító módszertanának csodás eszközével, mely jóval több, mint egy erdei séta. Ha megtapasztalnád, vagy újraélnéd várlak az előzetesen megvásárolt jeggyel,

március 18-án

/Remete-szurdok, Remeteszőlős (Budapest)/

Csoport létszám (min): 4 fő.

Szolidaritás jegyem – ahogy mindig – most is él. Ha ez az összeg is megterhelő, de szeretnél részt venni az általam vezetett erdőfürdő alkalmon, nézz rá az esemény menüpont „Szolidaritás jegy”-re.

Várlak, ha kapcsolódnál a Természettel és önmagaddal,

Kalocsai Adri

Csendtörő Alapítvány és Csendesülés.hu

 

 

Lemondási feltételeket az ÁSZF-ben találod a weboldal láblécében. Az erdőfürdő sétáról részletesen „Mi az erdőfürdő?” menüpont alatt olvashatsz illetve gyakorlati kérdésekről a GYIK-ban.

A séta előtt részletes levelet küldök Neked, mivel készülj a programra.

Részletek

Dátum:
március 18
Időpont:
09:30 - 12:30
Összeg:
12.000Ft