Események betöltése

« Összes Események

Fák varázslatos világa// ősi hagyományok nyomában (erdőfürdő és workshop)

június 3 @ 09:30 - 16:00

25Ft

Egy teljes nap a Természet csodálatos energiájának világában.

A fák és emberek kezdettől fogva szoros sorsközösséget alkottak. Az oxigén termelésén, szén-dioxid megkötő képességén, az élelem és használati tárgyak alapanyagként való hasznosításán, jelentősen túlmutat különlegességük. Mára a tudomány is elfogadja a fák komplex és érző lényként való definiálását. Ha a fákra, érző és gyógyító erőként tekintene egy társadalom, hiszem, hogy a természetvédelem és klímakatasztrófa kérdései, tettei más irányt vennének.

A germán, kelta, ókori görög, római ősi kultúrák, a magyar néphagyomány is a fákra úgy tekintett, én magam is, mint az éteri energiával bíró létezők, akik a föld, a víz, a tűz és a levegő őselemeinek esszenciális kivonataként árasztják az éltető és gyógyító energiát. 

A fákkal való kapcsolódás az ember életenergia áramlásának helyreállító képességével ajándékoz meg, teszi mindezt, ha a megfelelő fához kapcsolódva töltöd fel a benned lankadó erőforrást.

Lehet, hogy már van is kedvenc fafajtád, amely talán tudattalanul, de vonzza a belső és külső figyelmedet, és az is lehet, hogy ez időszakonként változik benned. Bármelyik is igaz Rád, ez azt jelenti kapcsolódásod van a fák erős energiájához.

A kapcsolódás módjának elsajátításával, és a fák eltérő gyógyító energiájának ismeretével töltjük ezt a napot, mely során egy örömteli, nyugodt, tisztán látó és érző, meditatív állapotot élhetsz meg. 

Néhány órát a természetben, tematikus, vezetett erdőfürdővel töltünk, melyet a Pilisi Len Látogatóközpontban (Duna-Ipoly Nemzeti Park) workshop keretében folytatunk.

Megismerheted többek között a bükkfa, a tölgy, a berkenye, a nyírfa, a tiszafa és sok más csodálatos fa energiáját, szimbolikáját, és azt mikor melyikhez fordulj, ha segítségre szorulsz.

A program ára tartalmazza a vezetett erdőfürdő élményt, és a workshopot.

Időpont: 2023. június 3. 9.30-16.00

Részletes programot és találkozási részleteket a részvételi jegy megvásárlása után kapod meg.

Részletek

Dátum:
június 3
Időpont:
09:30 - 16:00
Összeg:
25Ft

Jegy

Az alábbi számok tartalmazzák a kosarában lévő jegyeket erre az eseményre. A "Jegyek beszerzése" gombra kattintva szerkesztheti a meglévő résztvevői információkat, valamint módosíthatja a jegyek mennyiségét.
Fák varázslatos és gyógyító világa
25.000 Ft
14 elérhető