Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fák varázslatos és gyógyító világa// ősi hagyományok nyomában (erdőfürdő és önfejlesztő nap a Pilisben)

2023.június.3. @ 09:00 - 16:00

„Az egyetlen igazi tanulás: lényünkben szunnyadó tudásnak tevékennyé ébresztése.” (Weöres Sándor – Az ős tudásról)

Ismét egy teljes napot tölthetsz a Természet csodálatos energiájának világában, az általam tervezett és vezetett nap most ősszel újraéled. Vezetett erdőfürdő sétában ill. önfejlesztő erdei élményben lehet részed. Kapcsolódunk a fák éteri energiához.

A fák és emberek kezdettől fogva szoros sorsközösséget alkottak. Az oxigén termelésén, szén-dioxid megkötő képességén, az élelem és használati tárgyak alapanyagként való hasznosításán, jelentősen túlmutat különlegességük.

A germán, kelta, ókori görög, római ősi kultúrák, a magyar néphagyomány is a fákra úgy tekintett, én magam is, mint az éteri energiával bíró létezők, akik a föld, a víz, a tűz és a levegő őselemeinek esszenciális kivonataként árasztják az éltető és gyógyító energiát. 

A fákkal való kapcsolódás az ember életenergia áramlásának helyreállító képességével ajándékoz meg, teszi mindezt, ha a megfelelő fához kapcsolódva töltöd fel a benned lankadó erőforrást.

Lehet, hogy már van is kedvenc fafajtád, amely talán tudattalanul, de vonzza a belső és külső figyelmedet, és az is lehet, hogy ez időszakonként változik benned. Bármelyik is igaz Rád, ez azt jelenti kapcsolódásod van a fák erős energiájához.

A kapcsolódás módjának elsajátításával, és a fák eltérő gyógyító energiájának ismeretével töltjük ezt a napot. Megismerheted a nemzetközi tudományos érában elismert erdőfürdő elmerülésélmény módszerét is. (Iskoláimról a „Rólam”, az erdőfürdőről pedig „Mi az erdőfürdő?” menüpontban olvashatsz.)

A komfortot a Pilisi Len Látogatóközpont (Duna-Ipoly Nemzeti Park épülete) adja, ahol elkezdjük és lezárjuk a napot. A kettő között, sok-sok órát az erdőben töltünk, többek között erdőfürdővel illetve piknikkel, kapcsolódást segítő gyakorlatokkal, meditációval. Az erdő számunkra tartogatott üzeneteit, jelen pillanat tapasztalatait megosztó, vezetett beszélgetésekkel tüzdelve térünk át egyik energiatérből a másikba.

A nap során megismerheted többek között a bükkfa, a tölgy, a berkenye, a hársfa és sok más csodálatos fa energiáját, szimbolikáját, és azt mikor melyikhez fordulj, ha segítségre szorulsz.

Kis létszámú csoport lesz, ha a kíváncsiságon túl, nyitottság is van benned, érdemes biztosítanod a helyedet minél előbb!

Időpont: 2023. október 7. 9.00-16.00

Az ár a szakmai vezetést tartalmazza, ebédről és a helyszínre érkezésről a résztvevőnek kell gondoskodnia.

Részletes programot és találkozási részleteket az esemény előtt 2 héttel kapod meg.

Várlak szeretettel,

Kalocsai Adrienn – okl. shinrin-yoku vezető, integrál coach, tréner

Szolidaritás jegy, 1 fő számára – ahogy minden programomon – itt is él. Olvasd el az események fül alatt mit is jelent ez, mit kell tenned, ha úgy érzed neked szól, és anyagilag nem engedheted meg!

Ha nem szeretnél az oldalon keresztül bankkártyával fizetni, akkor utalhatsz is:

ERSTE BANK

CSENDTÖRŐ ALAPÍTVÁNY A SZOLIDÁRISABB TÁRSADALOMÉRT

11600006-00000001-97266182

KÖZLEMÉNY: ERDŐTERÁPIA/ERDŐFÜRDŐ

Lemondási feltételek az ÁSZF-ben.  (weboldal lábléc)

Részletek

Dátum:
2023.június.3.
Időpont:
09:00 - 16:00
Esemény címkék:
, , , ,

Jegy

Az alábbi számok tartalmazzák a kosarában lévő jegyeket erre az eseményre. A "Jegyek beszerzése" gombra kattintva szerkesztheti a meglévő résztvevői információkat, valamint módosíthatja a jegyek mennyiségét.
Jegy are no longer available