Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

🧚‍♀️ Erdőtündér-avatás©// erdei élményprogram gyereknapon (BETELT)

2023.május.28. @ 10:00 - 12:30

8Ft
erdőtündér-avatás gyerekeknek

Szeretnél az erdőtündérek közé tartozni? A fák, virágok, mókusok barátaivá válni? Együtt énekelni a madarakkal? Szeretettel árasztani el az erdőt?

Ha a 12 kihívást, amelyet 6 tündér súgott meg nekünk – a kalandséta során azt is megtudod kik ők? – sikeresen teljesíted, a Tündértanács tagjaként erdőtündérré avathatunk a közös kalandunk végén.

A kalandot teljesítő, elérkezik az erdőtündérek avató ceremóniájára, amely során fogadalomtétel és meglepetés is vár.

Várunk szeretettel, a 9 éves avatott erdőtündér társammal, Blankával, ha 7 évesnél idősebb vagy, még nem töltötted be a 13-at, és hallod az erdő hívását.

Szüleid elkísérhetnek (max. 2 kísérő), de ne feledd: a kihívásokat Neked kell teljesítened!

Kalandra fel!

Várunk szeretettel,

Adri és Blanka erdőtündérek 🧚‍♀️

Szülőknek egy kis segítség:

Felnőttkísérőnek ingyenes, hiszen ti csak biztonságot adó, távolban maradó felnőttként vesztek részt. 🙂 Ha kipróbálnád az erdőfürdőt, nézz körül a felnőtteket célzó eseményeim között.

Testvérkedvezmény 50 % (4000 Ft), ha ezt a verziót választod, akkor csak utalással tudsz fizetni:

Többek között agrármérnök, gyerekcoach, nemzetközi okl. erdőfürdő-vezető, erdei élménytúra vezető és társadalmi érzékenyítő programokat végző Csendtörő Alapítvány alapítójaként kiemelten fontosnak tartom a gyerekek környezeti és erdőpedagógiai nevelését, szemléletformálását. Számomra az erdőben töltött, és az ott megélt önreflektív idő, az ember és természet kapcsolatát emelő alkalmak.

Ezt a kapcsolatot ma az iskolapadban ülve a gyerekek többsége nem sajátíthatja el, ahogy a lelki egészség fontosságát hangsúlyozó módszereket sem. Például az érzelmek azonosítását, a belső hang hallásának képességét, az alapvető kommunikációt, az egymás és a környezetünkkel szembeni tiszteletet, és felelősségvállalás értékeit. Egyre nagyobb tere van az online élményszerzésnek, életük jelentős része kötődik már online tevékenységekhez, földelt állapotukat elveszítve. Digitális tudatosság trénerként (Csendtörő Alapítvány – Smart User program) tapasztalom a gyerekek attitűtjéd, kihívásait és a kiberéletbe született állapotuk miatti korlátozottságot. Beleástam magam a kibervilág összefüggéseibe és hatásaiba is, azért hogy rálássak a megfelelő arányokra a mai gyerekek szükségleteit tekintve.

Azonban társadalmi és egyéni jólétünkhöz a fenti értékek hozzátartoznak.  Többek között ez ösztönzött a program megálmodására, és kidolgozására. 

A program az erdővel való játékos kapcsolódás. A feladatok révén a gyerekek megismerkednek az érzékszerveikkel, és a képzeletükkel, kísérletet téve a belső hang meghallásának képességére. A távolság max. 1.5 km, tehát nem megterhelő.

Az erdőfürdő módszert gyereknyelvre, és lélekre fordítottam le. Vidám órák várják őket az erdőben.

Helyszín: Budapest, Pilisi Parkerdő

További technikai részleteket (találkozási pont, felszerelés) az esemény előtti napokban küldök.  Ha addig felmerül Bennetek bármilyen kérdés, jelezzetek a weboldal kapcsolat menüpontján vagy a Csendtörő Alapítvány facebook oldalán keresztül.

Az ár egy gyermekre vonatkozik, max. 2 felnőtt kísérővel. Korlátozott létszámú csoport, max. 12 gyereket tudunk fogadni.

Ahogy minden programom esetén, itt is él a szolidaritás jegy. Vagyis ha anyagilag nem áll módodban támogatni a munkámat, de úgy érzed abszolút nektek szól, lehetőséget biztosítok az ingyenes részvételre. Részletek az esemény menüpont „Szolidaritás jegy” alatt található.

Részletek

Dátum:
2023.május.28.
Időpont:
10:00 - 12:30
Összeg:
8Ft
Esemény címkék:
, , ,

Jegy

Az alábbi számok tartalmazzák a kosarában lévő jegyeket erre az eseményre. A "Jegyek beszerzése" gombra kattintva szerkesztheti a meglévő résztvevői információkat, valamint módosíthatja a jegyek mennyiségét.
Jegy are no longer available