Események betöltése

« Összes Események

Erdőtündér találkozó – beavatás második fázisa

május 26 @ 14:00 - 16:30

10,000.00Ft

Ez a gyereknapi program, azoknak az általam avatott erdőtündéreknek szól, akik az avatás során tett vállalásaiknak megfelelően mély szeretettel és hálával vannak az Anyatermészet iránt, és szívesen mélyítenék tovább kapcsolatukat az erdővel ill. hason lelkű kortársaikkal.

A program ismét kalandos feladatokkal tarkított, egy komplex programsorozat következő állomása. Erdőtündér találkozó, amely során a Tündértanács jóváhagyásával, egy új szintre léphetnek a gyerekek tündér mivoltukban. Mélyül érzelmi kapcsolatuk önmagukkal és Anyatermészettel, érzékszervek szintjéről átevezünk a láthatalan energiák észleléséhez. Önszeretet, elfogadás, kommunikáció tere vár.

És ezek után, később jöhet majd a harmadik beavatási fázis, azoknak, akik készen állnak rá. Még mélyebb kapcsolat létrejötte az erdővel. (Csoportos kintalvás)

Azokat a gyerekeket várom, akik voltak már velem az erdőben, vettek részt erdőtündér avatáson, minimum 1 hónapja avatott tündérek.

Várlak szeretettel, fedezzük fel a láthatatlan új szintjét, együtt. Ahogy az első beavatási szinteden, itt is ajándék és ceremónia vár.

Lehet-e egyedibb gyereknapi programod?

Adri, erdőtündér 

Helyszín: Budapest, Pilisi Parkerdő (Hármashatárhegy)

További technikai részleteket (találkozási pont, felszerelés) az esemény előtti napokban küldök.  Ha addig felmerül Bennetek bármilyen kérdés, jelezzetek a weboldal kapcsolat menüpontján.

Az ár egy gyermekre vonatkozik, max. 2 felnőtt kísérővel. Testvérkedvezmény 50%, ebben az esetben utalással tudsz fizetni, írj nekem üzenetet.

Korlátozott létszámú csoport. A program min. 5 fővel valósul meg. 

Ahogy minden programom esetén, itt is él a szolidaritás jegy. Vagyis ha anyagilag nem áll módodban támogatni a munkámat, de úgy érzed abszolút nektek szól, lehetőséget biztosítok az ingyenes részvételre. Részletek az esemény menüpont „Szolidaritás jegy” alatt található.

Részletek

Dátum:
május 26
Időpont:
14:00 - 16:30
Összeg:
10,000.00Ft

Jegy

Az alábbi számok tartalmazzák a kosarában lévő jegyeket erre az eseményre. A "Jegyek beszerzése" gombra kattintva szerkesztheti a meglévő résztvevői információkat, valamint módosíthatja a jegyek mennyiségét.
Erdőtündér avatás - erdőpedagógiai program
10,000.00Ft
Unlimited