Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Erdőtündér avatás és erdei születésnap (privát esemény)

szeptember 3 @ 10:00 - 13:00

65,000.00Ft

Szeretnél az erdőtündérek közé tartozni? A fák, virágok, mókusok barátaivá válni? Együtt énekelni a madarakkal? Szeretettel árasztani el az erdőt? Mindezt a barátaiddal megélni, a születésnapodat ünnepelve?

Ha a 12 kihívást, amelyet 6 tündér súgott meg nekem – a kalandséta során azt is megtudod kik ők? – sikeresen teljesítitek, a Tündértanács tagjaként erdőtündérré avathatlak a közös kalandunk végén.

A kalandot teljesítők, elérkeznek az erdőtündérek avató ceremóniájára, amely során fogadalomtétel és meglepetés is vár.

Kalandra fel!

Várlak szeretettel,

Adri erdőtündér 🧚‍♀️

Szülőknek egy kis segítség:

 

Miért ne lehetne egy innovatív születésnap, ha már unjátok a játszóházat, a kézművesfoglalkozást, a sportfókuszú szülinapot, ha nem szeretnéd szétkapva látni az otthonodat…..? 5 -12 éves kor között ajánlom, max. 12 főnek. (Min. nincs)

Többek között agrármérnök, gyerekcoach, nemzetközi okl. erdőfürdő-vezető, erdei élménytúra vezető és társadalmi érzékenyítő programokat végző Csendtörő Alapítvány alapítójaként kiemelten fontosnak tartom a gyerekek környezeti és erdőpedagógiai nevelését, szemléletformálását. Számomra az erdőben töltött, és az ott megélt önreflektív idő, az ember és természet kapcsolatát emelő alkalmak. 

Ezt a kapcsolatot ma az iskolapadban ülve a gyerekek többsége nem sajátíthatja el, ahogy a lelki egészség fontosságát hangsúlyozó módszereket sem. Például az érzelmek azonosítását, a belső hang hallásának képességét, az alapvető kommunikációt, az egymás és a környezetünkkel szembeni tiszteletet, és felelősségvállalás értékeit. Egyre nagyobb tere van az online élményszerzésnek, életük jelentős része kötődik már online tevékenységekhez, földelt állapotukat elveszítve. Digitális tudatosság trénerként (Csendtörő Alapítvány – Smart User program) tapasztalom a gyerekek attitűtjéd, kihívásait és a kiberéletbe született állapotuk miatti korlátozottságot. Beleástam magam a kibervilág összefüggéseibe és hatásaiba is, azért hogy rálássak a megfelelő arányokra a mai gyerekek szükségleteit tekintve.

Azonban társadalmi és egyéni jólétünkhöz a fenti értékek hozzátartoznak.  Többek között ez ösztönzött a program megálmodására, és kidolgozására. 

A program az erdővel való játékos kapcsolódás. A feladatok révén a gyerekek megismerkednek az érzékszerveikkel, és a képzeletükkel, kísérletet téve a belső hang meghallásának képességére. A távolság max. 1.5 km, tehát nem megterhelő.

Az erdőfürdő módszert gyereknyelvre, és lélekre fordítottam le. Vidám órák várják őket az erdőben.

Helyszín: Budapest, Pilisi Parkerdő

Ha érdekesnek tartod, keress meg a KAPCSOLAT menüponton keresztül a részletek miatt.

Részletek

Dátum:
szeptember 3
Időpont:
10:00 - 13:00
Összeg:
65,000.00Ft

Jegy

Az alábbi számok tartalmazzák a kosarában lévő jegyeket erre az eseményre. A "Jegyek beszerzése" gombra kattintva szerkesztheti a meglévő résztvevői információkat, valamint módosíthatja a jegyek mennyiségét.
Jegy are no longer available