Események betöltése

« Összes Események

Erdő és lélek – ingyenes előadás az Erdők világnapján

március 21 @ 18:00 - 19:30

Ismét egy ingyenes előadás az erdők világnapján! Hálám jeléül az erdőnek, a sok támogató, szeretettel gazdag élményért, amit eddig adott. Tavaly tartottam először, idén is belső hívást éreztem.

„Erdő és lélek – a fák gyógyító világa” előadásom és tematikus programjaim az ősi, kelta és a magyar kultúrkörön keresztül őrzi a tudást a “természettel egységben lenni” hagyományrendszer előtt! Egy kis mitológia, spiritualitás, vagy antropológiai kalandozás, mindez tőled függ, miképp hallod meg.

Mesélek majd a különböző fafajtáknak tulajdonított tulajdonságokról, vagy arról, hogy őseink az életben milyen elakadásoknál, melyik fához fordultak támogatásért. Egy világról, ahol az Erdő Szellemével együtt, hálával a szívben éltek. 

Ezen felül mesélek arról, miképp tudod Te magad is a kapcsolatodat, és az azt támogató, szerető, építő energiát a mindennapjaidba emelni. Hallasz majd az erdőfürdő gyakorlatáról, és néhány praktikus útravalót is adok arra vonatkozóan, hogyan kapcsolódj ehhez a gyógyító energiához.

Az előadás ingyenes, online.  A hírlevél feliratkozóim kapják meg a linket. Az előadás után természetesen leiratkozhatsz.

Kalocsai Adrienn – Őrző, erdőtündér

Részletek

Dátum:
március 21
Időpont:
18:00 - 19:30