Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Belső fényed tudatosítása – egész napos erdőfürdő és önismereti workshop

2023.április.23. @ 09:30 - 16:00

25Ft

A Föld napjának hétvégéjét ünnepeld az Anyatermészettel és az önmagaddal való mély kapcsolódással és erdőfürdővel. Ez a nap segíthet abban, hogy új ösvényekre lelj, vagy régen járt örömteli utakra visszatalálj.

Ezt a Természettel és önmagaddal kapcsolódó napot 3 órás vezetett erdőfürdővel kezdjük, mely során a nyugalom, az öröm, a béke, a játékosság jelenik meg. Az Erdővel és önmagad letisztult érzéseivel, gondolataival kapcsolódva már zártabb, de csodás falak között dolgozunk az erőforrás erősítésére, belső fényedre is fókuszáló kérdésekkel, és annak transzformációjával.

Ránézünk a benned lévő erő minőségi cselekvéssé formálására. Az erdő gyógyító és támogató erejével egy új minőségre lelhetsz.

Néhány visszajelzés az eddigi résztvevőktől:

„Köszönöm, hogy szebb hely lett a világom”.
„Köszönöm, hogy megtaláltam az erőmet, ami mindig bennem volt.”
„Vidd tovább, amit csinálsz, mert csodálatos.”
„Valami elkezdődött bennem, köszönöm”.
„Nem véletlen, hogy szembe jött velem ez a program. Köszönöm, hogy segítettél rálátnom, hogy nekem is van belső fényem.”

Neked való program, ha vágysz:

 • a csapongó elme csendesedésére,
 • a tiszta kérdések és válaszok érkezésére,
 • rálátnál az erőforrásaidra, arra a belső énre, mely felé törekedni érdemes,
 • megtapasztalnád a shinrin-yoku (erdőfürdő) élményét,
 • ha önfejlesztésedet szolgáló workshopon egyéni és páros gyakorlatokkal szívesen rálátnál önmagadra, arra ki is vagy te, merre haladsz, milyen erőforrásokkal rendelkezel, mi emel?
 • ha úgy érzed változásra van szükséged,
 • ha irányt keresel.

Helyszín: Hárs-erdő és Pilisi Len Látogatóközpont (Pilisszentiván)

A napunk körvonalakban:

 • Vezetett erdőfürdő a Hárs-erdőben – Vezetett, strukturált módszertan, mely az érzékszervek ébresztésével, az öröm és szépség külső és belső érzékelésével vezet el a belső csendhez vagy épp a belső hanghoz. Részletesen “Mi az erdőfürdő?” menüpontban olvashatsz róla.
 • Érkezés a workshop helyszínére: Pilisi Len Látogatóközpont (Erdőfürdő helyszínétől néhány perc autóval)
 • Ebéd (30′)
 • Workshop: Fókuszban az erőforrásaid megtalálása, tudatosítása vezetett meditációval, egyéni és páros gyakorlatokkal, művészetterápiával.

Időpont: 9.30-16.00

(A program elemei nem szétválaszthatóak.)

Az ár 1 főre értendő, és tartalmazza a vezetett erdőfürdőt, az önismereti workshopot.

Helyszín: Pilisszentiván – Budapesttől rendszeres buszjárattal, 40 perc alatt elérhető ill. a jelentkezések függvényében telekocsizást szervezünk. 

Részvétel feltétele a betöltött 18. életév.

Ahogy minden programomon, itt is lehetőséget biztosítok 1 fő számára az ingyenes, vagy töredékes részvételi díjra. Részleteket a szolidaritás jegyre kattintva olvashatod el (Események között találod).

Várlak szeretettel,

Kalocsai Adri 

Csendtörő Alapítvány és a Csendesülés.hu alapító

A szakmai kompetenciáról és felelősségvállalásról:

Általam vezetett önfejlesztést szolgáló workshopokon mentális vagy pszichiátriai betegséggel élők nem vehetnek részt. Ezek az események nem terápiás alkalmak. Számukra ma hazánkban klinikai szakpszichológus vagy pszichoterapeuta nyújthat szakszerű és kompetens segítséget.

Jelentkezést követően az önfejlesztést szolgáló egész napos események előtt (erdőfürdő alkalmak során nem) egy rövid adatlap kitöltését kérem tőled, amely segíti a munkám szakszerű és felelősségteljes elvégzését. Amennyiben úgy érzem, nem tudok számodra biztonságos és szakszerű teret nyújtani, a befizetett összeget azonnal visszautalom.

Részletek

Dátum:
2023.április.23.
Időpont:
09:30 - 16:00
Összeg:
25Ft

Jegy

Az alábbi számok tartalmazzák a kosarában lévő jegyeket erre az eseményre. A "Jegyek beszerzése" gombra kattintva szerkesztheti a meglévő résztvevői információkat, valamint módosíthatja a jegyek mennyiségét.
Jegy are no longer available