Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ANYAtermészettel összhangban erdőfürdő élményséta

2023.május.13. @ 09:00 - 12:00

12Ft

Életreszóló emlék, együtt töltött idő, természetben való kapcsolódás-élmény, ahol önmagatokkal és egymással is más minőségben találkozhattok. 

Számomra a shinrin-yoku (erdőfürdő) egy lehetőség a kapcsolódásra. Az erdő és lélek találkozása. Az erdő lelke és az ember lelke összeér. A vezetett órák alatt megtapasztaljuk az „egyek vagyunk a természettel” érzését.

Ez az egység-élmény, amit adhatok neked, ha a sétáimon vagy komplexebb programjaimon részt veszel.

Ez egy 3 órás lassú, könnyű terepen tartott tudományos alapokon nyugvó, komplex ívet bejáró gyakorlatokkal felépített élmény, fizikai erőnlétet nem igényel. (Amennyiben  bármilyen mozgással kapcsolatos nehézséggel küzdesz, kérlek vásárlás előtt vedd fel velem a kapcsolatot.)

Az erdőfürdőről bővebben a „Mi az erdőfürdő?” menüpont alatt olvashatsz.

Max. 2 km távolságot teszünk meg, ezalatt gyakorlatokkal, ún. meghívásokkal támogatom az öröm és béke, illetve a természet hívószavának meghallását támogató állapot elérését.

Amennyiben ajándékba veszed anyák napja alkalmából, vásárlás után jelezd nekem, e-mailen küldök egy nyomtatható ajándékkártyát.

Részvétel feltétele:

  • Min. betöltött 16.életév (szülői jelenléttel)
  • a részvételi jegy megvásárlása.

Helyszín: Budapest környéke – Remete-szurdok (Remeteszőlős)

Technikai információkat az esemény előtti napokban küldöm meg Neked.

 

Részletek

Dátum:
2023.május.13.
Időpont:
09:00 - 12:00
Összeg:
12Ft

Jegy

Az alábbi számok tartalmazzák a kosarában lévő jegyeket erre az eseményre. A "Jegyek beszerzése" gombra kattintva szerkesztheti a meglévő résztvevői információkat, valamint módosíthatja a jegyek mennyiségét.
Jegy are no longer available