Erdőtündér avatás

Szeretnél az erdőtündérek közé tartozni? A fák, virágok, mókusok barátaivá válni? Együtt énekelni a madarakkal? Szeretettel árasztani el az erdőt?

Ha a 12 kihívást, amelyet 6 tündér súgott meg nekem – a kalandséta során azt is megtudod kik ők? – sikeresen teljesíted, a Tündértanács tagjaként erdőtündérré avathatlak a közös kalandunk végén.

A kalandot teljesítő, elérkezik az erdőtündérek avató ceremóniájára, amely során fogadalomtétel és meglepetés is vár.

Várlak szeretettel, ha 7 évesnél idősebb vagy, még nem töltötted be a 13-at, + ha hallod az erdő hívását.

Szüleid elkísérhetnek (max. 2 kísérő), de ne feledd: a kihívásokat Neked kell teljesítened!

Kalandra fel, esőben is!

Várlak szeretettel,

Adri, erdőtündér 🧚‍♀️

Szülőknek egy kis segítség:

Felnőttkísérőnek ingyenes, hiszen ti csak biztonságot adó, távolban maradó felnőttként vesztek részt. 🙂 Ha kipróbálnád az erdőfürdőt, nézz körül a felnőtteket célzó eseményeim között.

JELENTKEZÉS:

  1. Jelentkezési lap kitöltése: https://forms.gle/o2k6NxCyyb8YJatH8

   2.  Átutalás

Ár: 10.000 FT/gyerek

Testvérkedvezmény 50 % (5000 Ft). 

A webshopom rendszerhiba miatt ideiglenesen nem elérhető, ezért utalással tudod biztosítan gyermeked helyét. 

ERSTE BANK

CSENDTÖRŐ ALAPÍTVÁNY A SZOLIDÁRISABB TÁRSADALOMÉRT

11600006-00000001-97266182

KÖZLEMÉNY: erdőtündér

Számomra az erdőben töltött, és az ott megélt önreflektív idő, az ember és természet kapcsolatát emelő alkalmak.

Ezt a kapcsolatot ma az iskolapadban ülve a gyerekek többsége nem sajátíthatja el, ahogy a lelki egészség fontosságát hangsúlyozó módszereket sem. Például az érzelmek azonosítását, a belső hang hallásának képességét, az alapvető kommunikációt, az egymás és a környezetünkkel szembeni tiszteletet, és felelősségvállalás értékeit. Egyre nagyobb tere van az online élményszerzésnek, életük jelentős része kötődik már online tevékenységekhez, földelt állapotukat elveszítve. Digitális tudatosság trénerként (Csendtörő Alapítvány – Smart User program) tapasztalom a gyerekek attitűtjéd, kihívásait és a kiberéletbe született állapotuk miatti korlátozottságot. Beleástam magam a kibervilág összefüggéseibe és hatásaiba is, azért hogy rálássak a megfelelő arányokra a mai gyerekek szükségleteit tekintve.

Azonban társadalmi és egyéni jólétünkhöz a fenti értékek hozzátartoznak.  Többek között ez ösztönzött a program megálmodására, és kidolgozására. 

A program az erdővel való játékos kapcsolódás. A feladatok révén a gyerekek megismerkednek az érzékszerveikkel, és a képzeletükkel, kísérletet téve a belső hang meghallásának képességére. A távolság max. 1.5 km, tehát nem megterhelő.

Az erdőfürdő módszert gyereknyelvre, és lélekre fordítottam le. Vidám órák várják őket az erdőben.

Helyszín: Budapest, Pilisi Parkerdő (Hármashatárhegy)

További technikai részleteket (találkozási pont, felszerelés) az esemény előtti napokban küldök.  Ha addig felmerül Bennetek bármilyen kérdés, jelezzetek a weboldal kapcsolat menüpontján.

Az ár egy gyermekre vonatkozik, max. 2 felnőtt kísérővel. Korlátozott létszámú csoport.